[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Error in Show Log feature of Working Copy dialog

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 06 Aug 2008 10:43:34 +0200

kainhart wrote:
> Well, our repository is private so I can't give out the url. I can
> however tell you that we are currently using svnserve.exe for our
> server and our URL is begins with svn://. More importantly I can also
> confirm that this bug reproduces for working copies based at other
> URLS such as the public AnkhSVN repository at http://ankhsvn.open.collab.net/svn/ankhsvn/trunk.
> Just for fun I also checked out a copy of the TortoiseSVN trunk at
> http://tortoisesvn.tigris.org/svn/tortoisesvn/trunk and also I'm able
> to reproduce this bug there as well.

Please create the registry DWORD value
HKCU\Software\TortoiseSVN\Debug
and set it to 1.

Then start the Check-for-modifications dialog. A messagebox will pop up
with the command line used to start TortoiseProc. Hit Ctrl-C to copy
that to the clipboard (I will need that).
Then, right-click on a file/folder in that dialog, chose "Show Log" and
also copy that messagebox.

I've tried a lot here, different paths, different urls, but I can't
reproduce the problem.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-08-06 10:43:48 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.