[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: possible problem with installer under Vista

From: Dave Robinson <dave.robinson_at_kirkfreeport.net>
Date: 2007-12-30 17:59:04 CET

Confirmed, both under vista and the first upgrade to 1.4.6 on xp, but
not when I repeated the install so maybe its the uninstall of the prior
version?
 
 
-----Original Message-----
From: andy@buonviri.com
To: Dave Robinson <DAVE@kirkfreeport.net>
Creation Date: 12/29 7:00 pm
Subject: possible problem with installer under Vista
 
Hi,
 
I just updated my Vista machine to 1.4.6. I encountered a problem during

installation that I didn't have when I installed the previous two
upgrades
on Vista, nor with any upgrade on XP. I tried to check
http://svn.haxx.se/tsvn to see if this had been reported but the site
kept
timing out and would not load.
 
The installer reported that two processes were preventing me from
installing
- TSVNcache and explorer. I simply terminated TSVNcache, which I usually

have to do before ejecting USB drives, so I don't think it's a big deal.
But
the explorer issue concerned me because I didn't have explorer open.
When I
terminated the process it blanked out my desktop and removed the start
bar.
I don't think you should have to do that ever in Windows. Maybe there's
a
new Vista change that is affecting your installer?
 
Andy
 
 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sun Dec 30 18:00:53 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.