[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Export on Vista

From: Jeff Goodenough <jeff_at_enborne.f2s.com>
Date: 2007-09-23 16:16:22 CEST

Jeff Goodenough wrote:
> Robert Roessler wrote:
>> Jeff Goodenough wrote:
>>> Simon Large wrote:
>>>> On 22/09/2007, Jeff Goodenough <jeff@enborne.f2s.com> wrote:
>>>>
>>>>> If this message is anything to go by:
>>>>> http://article.gmane.org/gmane.comp.version-control.subversion.tortoisesvn.user/5165/match=export+vista
>>>>>
>>>>> the problem with Export when running Vista was fixed way back in
>>>>> December 2006. Is there any chance it will make it into the
>>>>> release any
>>>>> time soon?
>>>>>
>>>>> I have used Export a lot while running XP - now I have Vista and it's
>>>>> still broken!
>>>>>
>>>>
>>>> Sorry, you'll either have to wait for 1.5.0 release (probably
>>>> November/December) or use a nightly build.
>>>>
>>>> http://tortoisesvn.net/vistaproblems
>>>>
>>>> Simon
>>>>
>>>>
>>> I installed the nightly build as suggested (1.4.99.10684), but it
>>> didn't integrate with Windows Explorer - I had to go back to the
>>> release 1.4.5.10425.
>>>
>>> Any ideas?
>>
>> "... didn't integrate"? It is not clear what is meant here, but
>> could this just be the fact that good ol' Windows Explorer is keeping
>> the previous TSVN DLL loaded, and you need to either kill ALL
>> explorer.exe instances or reboot (sometimes easier) to allow the
>> installation and registration of the new TSVN DLL?
>>
>> In any case, this sort of thing is what I would check on XP. ;)
>>
> I mean it didn't appear on the right-click menu, nor did I get the
> Tortoise SVN icons on my SVN folders. One has to reboot anyway after
> an installation so that is not the problem. The whole reason for
> trying the nightly build is that I don't have XP any more. However I
> cannot use Tortoise SVN at all with the nightly build I tried.
> Re-installing the release fixed that, but of course I am still left
> with the Export problem. Perhaps the install left some files behind -
> I will try completely removing Tortoise first to see if that fixes it.
Robert, you were sort of right, only not a reboot thing - oddly, both
versions were there in the Remove Programs dialog. I guess on restart it
was picking up some files from the previous version that were left
behind. I completely removed both versions, re-installed the nightly
build, rebooted (of course), and now everything is working as it should
- including Export. Woot!

Jeff.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sun Sep 23 16:15:43 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.