[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: TortoiseSVN 1.4.5 Bug on Vista -- fails to run

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-08-28 17:51:10 CEST

Lukas Oberhuber wrote:
> I wanted to let you know that I just upgraded to TortoiseSVN 1.4.5 on
> Vista Business and the application does not work. The install of Vista
> has all updates installed to latest patch levels.
>
> When I try to do any action in the right click menu, the following error
> appears:
>
> “The application has failed to start because its side-by-side
> configuration is incorrect. Please see the application event log for
> more detail.”
[snip]

Seems the update didn't succeed properly. You have to uninstall the old
version, then install the new version again. The problem you have is
that the new MFC dlls weren't installed. If that doesn't succeed either,
you have to run the msi from an Admin console (or disable UAC temporarily).

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Tue Aug 28 17:48:28 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.