[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Installation/version problem

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2006-05-12 20:58:06 CEST

Peter Scmsvn wrote:

> I was using tortoiseVN 1.4.0 beta 6201 to test the revision graph new
> features,
> but I ran into a strange problem, namely, I couldn't see the revisions
> in the show log, previous to
> a remotely moved revision.

Did you get an error message?
Did you uncheck the "stop on copy" checkbox in the dialog and then click
on "Show All"?

> So I decided to uninstall 1.4.0 beta, and install 1.3.3 (the latest
> official from the website).
>
> I then uninstalled 1.4.0, rebooted, reinstalled 1.3.3, rebooted, and
> now, in the about section
> it says I have the version 1.4.0 build 6201, but in the "add/remove
> programs" it says (in the details) its 1.3.3...

After uninstalling 1.4.0 beta, did you check that there's no files left
in c:\program files\TortoiseSVN (or whatever place you installed it to)?

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri May 12 20:58:25 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.