[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: r21711 wouldn't build the repo tree in repo browser

From: Dmitry <wipedout_at_yandex.ru>
Date: Tue, 26 Jul 2011 12:59:00 +0400

25.07.11, 22:37, "Stefan Küng" <tortoisesvn_at_gmail.com>:
> > I installed r21711. When I click on a folder and say "open repo browser" and type in the URL the following happens:
> > - TSVN asks me for credentials (although previous r19175 would remember my credentials) - I enter those
> > - then the folder window becomes topmost and repo browser window is positioned somewhere beneath it in Z order
> > - when I click onto repo browser window in taskbar it appears and looks as usual except:
> > 1. the URL bar at the top shows the URL with backslashes - https:\\ourserver\root\folder1\folder2\
> > 2. the left subwindow doesn't display a tree - only the https:\\ourseserver\root.
> > What am I doing wrong? How do I get to the reason of this behavior?
> Can not reproduce this here.
> What's the version of your server?
The server is v1.4
> What happens if you run 'svn ls -v -R https://ourserver/root/fold...'
I get a huge text dump that I guess is a recursive output of the directory tree. That tree output contains cyrillic letters in datetime strings (like it's Jul 26 where there's a Russian language abbreviation for July that is composed of cyrillic letters). If I redirect the output into a text file it looks like those cyrillic letters are in ANSI encoding. I guess that might be the problem.

> And try switching to neon instead of serf, maybe that helps.
I wonder how I could do that.

Thank you.
Dmitry.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=757&dsMessageId=2803615

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-07-26 10:59:20 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.