[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: WinVx64 install issue

From: Oto BREZINA <otik_at_printflow.eu>
Date: Sat, 27 Nov 2010 23:24:16 +0100

Dear Stefan,

On 2010-11-27 18:59, Stefan Küng wrote:
> Is there anything on your computer that could block shell extensions
> from working/registering?
Don't know about anything. It is about 2 years old "clean" install. It
is intended as build station, so there is "minimal" set of SW.

It worked perfectly till upgrade was performed.
In fact there was some disk rearagment - I had. Shrink D, Create E, copy
D->E, delete D rename E to D. Is seem there was something instaled, but
definitely not TortoiseSVN. If fack it was not installed there
intentionaly. And finally expand C.

Other performed test:
Uninstalled 1.6.99.
Installed 1.6.12 version (x64 only). Context menu start working imediatly.
Restarted. Status icons works.
Upgraded to 1.6.99.
Restarted. Not working.
Repair. Not working.
Restarted. Not working.

1.6.12 works, 1.6.99.20530 do not. I think there is no extension
blocking SW, but as you wroten it works for you, there must be something
intefering with new version.

Anything else to try ?

> Stefan
Oto

-- 
Oto BREZINA, Printflow s.r.o., EU
+421 903 653470
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=757&dsMessageId=2686155
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-11-27 23:31:04 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.