[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Quirks in editing externals

From: Oddvar Kloster <Oddvar.Kloster_at_sintef.no>
Date: Wed, 8 Sep 2010 16:52:10 +0200

I’m encountering a few issues when using the svn:external editor (nightly build 20089).

1.
- Open an external from the list in the svn:externals dialog
- Change the revision number
- Press OK
-> revision has changed in list
- Open external again
-> revision shown is the old one

2.
- Open an external
- Set both peg and explicit revision to the same revision.
- Press OK and OK
- Open list and the external again
-> revision is HEAD, not the one set

3.
Got a crash or two when messing around with this. But I don’t have a recipe.

Oddvar

From: Oddvar Kloster [mailto:Oddvar.Kloster_at_sintef.no]
Sent: 14. april 2010 15:32
To: dev_at_tortoisesvn.tigris.org
Subject: Re: Working copy node attached at wrong place in revgraph

> >The attached image shows the revgraph of a repository where I deleted and
> > then recreated a tag from a later revision. The working copy is updated to
> > the new tag version. But instead of marking the new tag node as the working
> > copy, the revgraph shows the working copy as a separate node attached to
> > the deleted version of the tag.
> >
> >Using latest nightly.
>
> Thanks for the report! Fixed in r18974.
>
> -- Stefan^2.

Thanks. However, now a different problem appears. In the attached figure, the working copy is updated to r633 on the 1.0.24 tag. But the revgraph shows the working copy as being on trunk.

Cheers,
Oddvar

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=757&dsMessageId=2656855

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-09-08 17:15:12 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.