[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Can't get TortoiseSVN to build on Vista

From: Roger Lipscombe <roger_at_differentpla.net>
Date: Mon, 07 Jan 2008 11:37:14 +0000

I've not forgotten about this...

Stefan Küng wrote:
> Roger Lipscombe wrote:
>> I'm using Visual Studio 2008 (beta 2, but I don't think that's the
>> problem) on Windows Vista Ultimate x86.
>
> I'm building TSVN with VS2008 (RTM) without any problems on Vista.
> Maybe you should get rid of your beta and install the rtm version?
>
I won't have the RTM version for a couple of weeks. I'm not quite sure
why it takes Microsoft 2-3 weeks to process an MSDN subscription order
(online-only delivery, paid with a credit card), when most other people
email you a serial number more-or-less immediately, but hey...
>> The problem is that I end up with two copies of the UAC manifest in
>> SubWCRev.exe, and Windows reports a side-by-side error, so the build
>> won't continue.
>
> I've never had that problem.
> But I've removed the uac.manifest files from the projects now (they're
> not really needed anymore since VS2008 sets the uac manifest itself as
> you've noticed).
> Try building > r11780
I might find time to try that this week, but I might wait until I get
the RTM version. Alternatively, I might build it on my XP box, where the
UAC manifest should be ignored.

Cheers,
Roger.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-01-07 12:37:35 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.