[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] problems with repobrowser

From: SteveKing <steveking_at_gmx.ch>
Date: 2004-11-18 19:30:41 CET

skrapa@veeder.com wrote:
>
> But my repository is located on a Linux machine on the network and I am
> trying to access this repository from another windows machine where I
> installed Tortoise SVN by entering
>
> *http://gforge.sim.gilbarco.com/svn/?group_id=5 *when asked for URL . Am
> I doing something wrong here

You "installed TortoiseSVN by entering <url>"? How's that possible?

And yes, as I said: the URL you mention here doesn't point to the actual
repository but to the viewcvs part. That's clearly visible: the '?' in
the URL indicates the use of some web based app.
Try using the correct url, the one pointing to the repository, _not_ a
web based viewer of it. Yes, you can browse the repository with that
url, but only with a browser. To use TSVN or any other Subversion
client, you must use the URL to the repository.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Nov 18 19:31:17 2004

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.