[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: [Subclipse-users] Subclipse 1.8.3 issue with working copy of repository subfolder

From: Dan G. Switzer, II <dswitzer_at_pengoworks.com>
Date: Wed, 30 Nov 2011 11:04:18 -0800 (PST)

Steve,

Thanks for the reply.

> So you are doing File -> Import, then selecting SVN -> Checkout Projects
> from SVN on the first page of the Import Wizard, then selecting
> /Root/branch/B from your repository, then selecting "Check out as a
> project in the workspace" on the "Check Out As" page? You are checking
> out to the default workspace location (last page of wizard)?

I really have no idea why it's happening, but the File > Import path of connecting doesn't work for me. The initial checkout works fine (and the working copy works with other SVN clients) but Eclipse just sees the working copy as either not valid or completely dirty.

> I'm unable to recreate your problem using this recipe (BTW, you can do
> this same thing by selecting /Root/branch/B in the SVN Repositories
> view, then selecting "Checkout..." from the context menu).

Fortunately for me, the SVN Repositories > Checkout... method does work. I'm not sure what the difference is, but this method is working.

> If you'd like to attach a few screenshots of your import steps, and of
> what happens as soon as you use Team functions, maybe that would help us
> debug your problem.

I'm going to try and capture something so you can see what's going on, but for the moment I've got to get caught up on some development code (I'm sure you know how that goes.)

-Dan

------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1047&dsMessageId=2889398

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2011-11-30 20:04:24 CET

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.