[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] Linux/GTK: Subclipse screens not working

From: btbking <btbking_at_gmail.com>
Date: Thu, 19 Nov 2009 17:49:52 -0800 (PST)

Aisling Vasey wrote:
>
> Hi all
>
> OS: Upgraded from OpenSuse 11.1 to OpenSuse 11.2 which uses GTK 2.18.1.
> Eclipse: Galileo (Build id: 20090920-1017)
> Subclipse: 1.6 (Installed today using the Subclipse 1.6 update site)
>
> The "Add SVN Repository" screen's Location drop-down is disabled and stays
> disabled when clicked or tabbed. Thus I am unable to add any repos to use.
> I assume this is to do generally with the problem with Eclipse and GTK
> that
> have been reported especially on Ubuntu and OpenSuse.
> I tried starting Eclipse using: **export GDK_NATIVE_WINDOWS=1 as
> recommended
> elsewhere but the Subclipse screens remain unusable.
>
> Any suggestions please to get this plug-in working again?
>
> Thanks
> Aisling
>
I had the same issue with Subversive. I found the solution on a Zend forum:
http://forums.zend.com/viewtopic.php?f=59&t=4284&p=15105
http://forums.zend.com/viewtopic.php?f=59&t=4284&p=15105 . Basically the
default GTK theme doesn't work with all of the widgets. You just have to
change your GTK theme to one that isn't broken.

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Linux-GTK%3A-Subclipse-screens-not-working-tp26372955p26422100.html
Sent from the subclipse - users mailing list archive at Nabble.com.
------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1047&dsMessageId=2420377
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2009-11-20 05:00:20 CET

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.