[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] Unable to load default SVN client on Linux

From: Mark Phippard <mphippard_at_collab.net>
Date: Tue, 16 Dec 2008 14:15:40 -0500

On Tue, Dec 9, 2008 at 2:46 PM, <postmaster_at_tigris.org> wrote:
> I have installed Eclipse 3.4 and Subclipse 1.4.7 but when I try to create a new SVN Repo locaiton I get the error "Unable to load default SVN client".
>
> I've done some searching and found that I need SVN client 1.5 and the JavaHL. I've installed the Subclipse 1.4.7 zip file which should include the JavaHL. I have two copies of svn, one which is version 1.3 at /usr/bin (which I have not control and can't modifiy) but I have svn 1.5 in a different location under /opt/.../bin. I've updated my path in my .chsrc to pick up the one from svn 1.5 so when I use it on command line I will be using svn 1.5.
>
> But looks like subclipse it's still pickup the wrong version of svn client. Any idea how to override the svn client location subclipse uses? Thanks.

Take a look at this FAQ:

http://subclipse.tigris.org/wiki/JavaHL

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1047&dsMessageId=985175
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2008-12-16 20:15:56 CET

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.