[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[Subclipse-users] Problem with Subclipse in Aptana

From: Kristiaan Davies <kristiaan.davies_at_sourcesoftware.co.uk>
Date: Fri, 10 Oct 2008 16:45:20 +0100

Hi All, we are using the latest version of Aptana, with the latest
subclipse plug-in. on an up to date mac running 10.5.

when ever i try to create a new project with a Subversion repo i get one
of the 2 following errors from the server (see attached files). the url
to the server is svn://10.0.0.3 i can ping the server from the mac, and
browse folders on it (its a subversion repo and fileserver all in one,
its a windows 2003 server box) and it works fine, i can also access the
same repo using the windows version of aptana and subclipse, with no
problems it creates a new project and pulls the code from the repo
without error. i can check file in out merge sync.

but for some reason the mac refuses to work.

-- 
Thanks
Kris Davies MBCS
Sales & Training: (029) 2026 5266 * Lending: (029) 2070 6835 * Technical Support: (029) 2026 5267 * Commissions Enquiries: (029) 2026 5201 * Problem-solving Hotline: (029) 2026 5214
Source Software Limited, Drake House, Plymouth Road, Penarth, Cardiff, CF64 3TP.
Registered in England and Wales under Company Number 2864963.
Authorised and Regulated by the Financial Services Authority.
Please consider the environment - only print this e-mail if absolutely necessary



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org

Picture_11.png Picture_10.png
Received on 2008-10-10 17:53:05 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.