[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] Buggy behavior due to subclipse?

From: Miquel Martin <me_at_miquelmartin.org>
Date: Tue, 08 Jul 2008 21:51:58 +0200

All right, conclusion: subclipse's behaving like that because some other
plugin I've installed (plenty of candidates available) added .settings
to the team ignore list.

Thanks! I'll try and track the culprit, and save some other poor soul
from spending the time we just did :)

regards,
Miquel

Mark Phippard wrote:
> On Tue, Jul 8, 2008 at 3:47 PM, Miquel Martin <me_at_miquelmartin.org> wrote:
>
>
>> Ok, I just checked it. Nothing's marked as derived, the problem is that
>> .settings is marked as ignore in Team, Ignored Resources.
>> So, in that sense, Subclipse is doing exactly what it should :)
>>
>> The problem is that, unless:
>> .settings/org.eclipse.wst.common.project.facet.core.xml
>> is included in the repository, eclipse has no way of telling that the
>> project is a Dynamic web project (or what project facets it's using).
>>
>> Do you also have .settings marked as ignored? I believe it shouldn't be
>> there
>>
>
> I don't, but any plugin can add values to that list. Just uncheck it
> and you should be OK.
>
>

-- 
Miquel Martin
web: http://miquelmartin.org
e-mail: me_at_miquelmartin.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org
Received on 2008-07-08 21:52:06 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.