[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] error in installing subclipse plug-in

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: 2007-06-27 20:42:59 CEST

You probably are behind a proxy. There are settings for this in the
Eclipse preferences. If you cannot get it to work, then you can
dowload a zipped update site from our home page. You want to install
Subclipse 1.2.3.

The correct URL for the latest release is now:

http://subclipse.tigris.org/update_1.2.x

Mark

On 6/27/07, P. W. <pwu_1024@yahoo.com> wrote:
> Hi,
>
> I was trying to install subclipse plug-in in my
> eclipse 3.2. Followed the instruction I found from
>
> http://www-128.ibm.com/developerworks/opensource/library/os-ecl-subversion/
>
> I added the following site on the search list:
>
> http://subclipse.tigris.org/update_1.0.x
>
> The problem is when I click on "Finish", it reports an
> error
>
> "Network connection problems encountered during
> search"
>
> Can anybody provide some tips about what the problem
> could be?
>
> Thanks,
>
> Peter
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
>
>

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Wed Jun 27 20:43:00 2007

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.