[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[Subclipse-users] Re: subant / svn info not working

From: Arnauld Van Muysewinkel <arnauldvm_at_gmail.com>
Date: 2007-06-25 09:35:18 CEST

Wow, it seems there are not much candidates to help me with this
problem (posted 11 days ago, cf. 3 questions after the description of
the problem).

Maybe someone could help me find a better way to reach the good persons?

 - Does anyone know if it is well a subant-related problem? (Maybe
it's javahl, in which case I should maybe try another mailing-list.)

 - Do you think this should be posted to another subclipse mailing
list (issues / dev / ...)? AFAIK we're supposed to first post here
(users) until some developer see it. (Cf.
http://subclipse.tigris.org/mailing-list-guidelines.html)

- Any other idea?

(Note: initial post attached below for the memory.)

Yours fathfully,

-- 
Ir. Arnauld Van Muysewinkel
2007/6/14, Arnauld Van Muysewinkel <arnauldvm@gmail.com>:
> Hello there!
>
> I'm using svnant 1.1.0-RC2 with Ant 1.6.5/Subclipse 1.2.0 under
> Eclipse 3.2.2 on Windows XP.
>
> I'm trying to use the "info" task with svnant 1.1.0-RC2, and it's
> driving me crazy.
> Maybe it's not stable yet, or I'm doing things completely wrong.
>
> Here are my various problems:
>
> * I want to retrieve the same info as :
> ----------
> > svn info http://brasvn001/svn/itgdd/CRT/tags/VERSION_4_0_4
> Path: VERSION_4_0_4
> URL: http://brasvn001/svn/itgdd/CRT/tags/VERSION_4_0_4
> Repository Root: http://brasvn001/svn/itgdd
> Repository UUID: ed9c224c-dcc1-4141-8fe6-f4e495f17ab7
> Revision: 7277
> Node Kind: directory
> Last Changed Author: E110809
> Last Changed Rev: 7271
> Last Changed Date: 2007-06-13 17:00:09 +0200 (Wed, 13 Jun 2007)
> ----------
>
> * 1st try
> In my ant task:
> ----------
>     <echo>Get svn info for '${svn.url}'</echo>
>     <svn><info target="${svn.url}"/></svn>
>     <echo>${svn.info.lastRev}</echo>
> ->
>      [echo] Get svn info for 'http://brasvn001/svn/itgdd/CRT/tags/VERSION_4_0_4'
>       [svn] <Info> started ...
>       [svn] <Info> failed !
>
> BUILD FAILED
> C:\SandBox\CRT\v4\trunk\src\build.xml:482: Failed to set 'info' properties
> ----------
> Reading the doc again it seems that svnant tasks accept only a working
> directory as argument, not a URL, on the contrary to the command line.
> What a pity!
>
> * 2nd try
> ----------
>     <svn><checkout url="${svn.url}" destPath="${build.path}/svnroot"
> recurse="false"/></svn>
>     <svn><info target="${build.path}/svnroot/."/></svn>
> ->
>       [svn] <Checkout> started ...
>       [svn] <Checkout> finished.
>       [svn] <Info> started ...
>       [svn] Path is not a working copy directory
>       [svn] svn: 'tmp\buildCRT' is not a working copy
>       [svn] The system cannot find the path specified.
>       [svn] svn: Can't open file 'tmp\buildCRT\.svn\entries': The
> system cannot find the path specified.
>       [svn] <Info> failed !
> ----------
> Wow! Very strange. Of course "tmp\buildCRT" is nto a working copy, but
> it's not what I asked. What I asked is "tmp/buildCRT/svnroot/.". It
> seems it's screwing up its argument.
>
> * 3rd try
> Let's try something crazy too:
> ----------
>     <svn><checkout url="${svn.url}" destPath="${build.path}/svnroot"
> recurse="false"/></svn>
>     <svn><info target="${build.path}/svnroot/notexists/." verbose="true"/></svn>
> ->
>       [svn] <Checkout> started ...
>       [svn] <Checkout> finished.
>       [svn] <Info> started ...
>       [svn] Path is not a working copy directory
>       [svn] svn: 'tmp\buildCRT\svnroot' is not a working copy
>       [svn] The system cannot find the path specified.
>       [svn] svn: Can't open file 'tmp\buildCRT\svnroot\.svn\entries':
> The system cannot find the path specified.
>       [svn] <Info> failed !
> ----------
> Well, this thing has some problem, since:
>     <exec command="ls.exe -l ${build.path}/svnroot/.svn/entries"/>
> ->
>      [exec] -r--r--r--  1 E110809 0 480 2007-06-14 10:10
> tmp\buildCRT/svnroot/.svn/entries
> !!
>
>
> * Conclusions
>
> 1/ Could anyone confirm that svnant svn info does not take URL as argument?
> Are there plans to implement it in a near future?
> 2/ Why is the task not finding the working directory when I give a
> target, while it is working OK when I do the following:
>     <svn><info target="." verbose="true"/></svn>
> ? How should I specify my target? Maybe there is something that I've
> missed in the doc.
> 3/ Does anybody know another way of finding the latest revision with svnant.
>
>
> --
> Ir. Arnauld Van Muysewinkel
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Mon Jun 25 09:35:00 2007

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.