[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] Failed to Load JavaHL Library

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: 2007-04-23 15:04:17 CEST

On 4/23/07, Dave Lazar <hunkybill@gmail.com> wrote:
> On Sun, 2007-04-22 at 23:13 -0400, Dave Lazar wrote:
> >> Hi,
> >>
> >> I spent what seemed like hours fixing Ubuntu 6.10 to work with Eclipse
> >> 3.2 and Subclipse. Recompiled library libapr0 to work with some
>
> >> constant and then Subclipse started working.
>
> > Eclipse 3.2 and Subclipse 1.2.0 work out of the box for me on Ubuntu
> > 6.10. I didn't have to fiddle with any of the libraries for things to
>
> > work.
>
> I started with 6.04. Upgraded to 6.10. The bug was introduced at that time
> and is pretty well documented for it's causes and a solution @launchpad
>
> Out of the box.. Feisty 7.04 with the Ubuntu Eclipse
> 3.2.2 will not work with Subclipse due to an error when trying to load
> JavaHL. For now, I guess the only solution is to use SVNKit. Should work for
> my needs.

As I understand it, Ubuntu still has not fixed the problem.
Subversion made a fix to JavaHL for this, but all they could do was
prevent the crash. The library still cannot work correctly due to the
way APR is being built.

You probably would need to build Subversion and APR from source, or
follow the 6.10 instructions again, which basically does the same
thing but using the packages.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Mon Apr 23 15:04:24 2007

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.