[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[Subclipse-users] Question Marks on all files in project?

From: maskkkk <leeand00_at_hotmail.com>
Date: 2007-03-28 15:19:42 CEST

Hi,

I am using Eclipse 3.1 and Subclipse 1.0.3

I recently moved and continued development on the project in the mean time.
When I got moved in again, I setup my subversion server and now when I open
Eclipse, Subclipse displays all of the files with a little question mark
next to them. I know this isn't subversion's problem, since Tortoise SVN
seems to display the states (if they've been modified or not) of all the
files correctly.

If I right click on any of the files and select the Team submenu, all of the
Subclipse menu items are disabled except:
- Commit
- Create Patch
- Apply Patch
- Show Properties
- Add to Version Control
- (and only if you are on the root of the project) Disconnect

So how can I get Subclipse to recognize that the project is still connected
to the subversion repository? (at least Tortoise SVN says it is...)

Thank you,
   Andrew J. Leer

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Question-Marks-on-all-files-in-project--tf3480273.html#a9713524
Sent from the subclipse - users mailing list archive at Nabble.com.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Wed Mar 28 15:20:04 2007

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.