[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[Subclipse-users] Problem with Subclipse plugin (1.0.3) and IBM RAD EGL language

From: BCEE-DVI-ARC <arc.dvi_at_bcee.lu>
Date: 2006-07-17 17:18:15 CEST

Hello,
 
we are using IBM Websphere Developer for z/Series 6.0.1 which builds upon
IBM Rational Application Developer 6.0.1. Those products include a language
called EGL (4th generation language).
 
When checking out EGL projects from the repository, the Eclipse workspace
gets rebuild. During this rebuild some files, inside the the directory
structure for the EGL project, get rebuild / regenerated. After this
rebuild, the files do no longer show the decoration that they are under
Subversion control. Checking in the files also fails.
 
When using CVS this problem does not occur.
 
How can I help you provide more information in order to allow you to find
out what the exact problem is?
 
Alex Weirig
 
__________________________________________
 
This e-mail is confidential to the ordinary user of the e-mail addressed. If
you are not the intended recipient, please notify the sender immediately and
delete the message from all locations in your computer. You should not copy
this e-mail or use it for any purpose, or disclose its contents to any
person: to do so may be unlawful. E-mail is an informal method of
communication and is subject to possible data corruption, either
accidentally or on purpose. The sender is unable to exercice control of
information contained in transmissions made via the internet. For these
reasons it will normally be inappropriate to rely on information contained
on e-mail without obtaining written confirmation of it. Any views expressed
in this e-mail are those of the individual sender; They do not constitute a
formal commitment of the bank unless confirmed in writing.
 
Received on Mon Jul 17 17:21:15 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.