[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] 0.9.108 + 3.2M5 Reset My Workbench

From: Mark Phippard <markp_at_softlanding.com>
Date: 2006-03-01 19:34:51 CET

Christian Nelson <cnelson@slac.com> wrote on 03/01/2006 12:48:07 PM:

> Last night I upgraded from subclipse 0.9 (from about a month ago - maybe
rc 2
> or 3) to the latest (rc 6).
>
> I did this first on my day-to-day eclipse installation (3.2M5 + WTP),
and when
> the workbench restarted, my entire UI configuration (views and
perspectives)
> was reset/cleared. I then did a clean install of 3.2M5A, configured my
> workbench views and perspectives, then installed subclipse. The same
thing
> happened. Once I configure my UI after the initial reset, it's fine.

I think someone else on 3.2 M5 reported something similar. You should
report the problem to Eclipse.org as it has to be a problem in Eclipse.

> While loading class "org.tigris.subversion.subclipse.ui.console.
> ConsoleDocument$ConsoleLine", thread "main" timed out waiting (5000ms)
for
> thread "Worker-1" to finish starting bundle
"org.tigris.subversion.subclipse.
> ui". To avoid deadlock, thread "main" is proceeding but "org.tigris.
> subversion.subclipse.ui.console.ConsoleDocument$ConsoleLine" may not be
fully
> initialized.

This is not related.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. and SoftLanding Europe Plc by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Wed Mar 1 19:40:22 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.