[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Subclipse merge needs several minutes to update badges

From: Mark Phippard <MarkP_at_softlanding.com>
Date: 2005-09-06 15:45:47 CEST

"Markus Karg" <markus.karg@quipsy.de> wrote on 09/06/2005 04:49:17 AM:

> Using the Subclipse merge dialog, I've merged some changes into the
local
> workspace (Eclipse 3.1, Subclipse 0.9.33, SVN 1.2.3, svnserve). SNV log
panel
> shows me one updated file. The progress dialog shows me that all
processes are
> finished (so, Eclipse is idle). But the file is not marked as modified
in the
> Eclipse package explorer. When I'm doing
compare-with-latest-from-repository,
> SVN tells me that there are no changes. I'm waiting for two minutes
(really,
> my computer is idle!), then I'm closing Eclipse and open it again. Now
the
> modified-badge is visible at that file, and a compare shows the
modifications.

I have seen this off and on. When it has happened to me, I would notice
the decorators did not change, so I would just do an Eclipse refresh which
takes care of it.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________
Received on Tue Sep 6 23:45:47 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.