[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: OS X (Tiger) with Eclipse 3.1 + Subclipse 0.9.31 + Subversion 1.2 (Mettissian) = problem

From: Jeremy Aston <jeremy.aston_at_futuremedia.co.uk>
Date: 2005-07-06 10:03:53 CEST

Hi Sebastien,

What does the Eclipse log file show? You can get to this by looking in
your Eclipse workspace folder, then the .metadata folder and the log
file is ".log".

Rgds

Jez

On 6 Jul 2005, at 05:32, Sébastien Arnaud wrote:

> Hi,
>
> I just got a new Mac and I installed everything fresh and clean under
> OS 10.4.1:
>
> * Eclipse 3.1 final release
> * Subversion 1.2 (via Mettissian package)
> * Subclipse 0.93.1
>
> I launch Eclipse 3.1 and I am able to get to the SVN repository view
> (good sign that the JavaHL bindings are working), and then I right
> click to add a new site to check out a project, but in the window
> where you would use the drop down to select the SVN root folder, the
> drop down never populates with anything and looks like it is not
> working... and then if you continue and fill out username/password you
> get a big time crash when clicking on Finish and eclipse 3.1 quits!
>
> Anybody has had better luck with a similar setup?
>
> I tried various things like:
> * using the Darwinports subversion + Java bindings instead of
> Metissian -> did not work
> * switch the Java VM from 1.4.2 to 1.5.0 (which is avail on Tiger) ->
> did not work
> * install Eclipse 3.0.2 and Subclipse 0.93.1 -> this works, so
> something tells me that Eclipse 3.1 + Subclipse 0.93.1 are not dancing
> well together yet, at least on OS 10.4...
>
> Thank you in advance for your suggestions!
>
> Sébastien
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
>
Received on Wed Jul 6 18:03:53 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.