[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [mailinglist] "The system cannot find the file specified."

From: Allen S. Firstenberg <subversion_at_addventure.com>
Date: 2005-01-19 02:04:59 CET

On Mon, Jan 17, 2005 at 10:30:09AM +0100, Philipp Schneider wrote:

> are you using windows and TortoiseSVN?

No, I didn't. Is TortoiseSVN required to work with Subclipse? (If so, the
subclipse page doesn't seem to indicate this.)

> Allen S. Firstenberg schrieb:
> >I am having problems with Subclipse 0.9.25 under Eclipse 3.0.1 on
> >Windows against a SVN repository on a remote machine that is running
> >svn 1.1.1 using fsfs.
> >
> >I switch to the SVN Repository Exploring view, add a new repository with
> >the URL
> > svn+ssh://machine/home/svnroot
> >
> >When I go to test the connection, I get the error in the console:
> > list -r HEAD svn+ssh://machine/home/svnroot
> > The system cannot find the file specified.
> >without prompting me for password.
> >
> >Doing a
> > svn list -r HEAD svn+ssh://machine/home/svnroot
> >from a command line on a UNIX box works after prompting me for a password.
> >
> >Any thoughts about what I might be doing wrong, avenues I should
> >approach in further diagnosing the problem, or documentation I might
> >have missed would be appreciated.
> >
> >Allen
> >
> >---------------------------------------------------------------------
> >To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
> >For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
>
>
Received on Wed Jan 19 12:04:59 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.