[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Context menus don't work in 0.9.23

From: Mark Phippard <MarkP_at_softlanding.com>
Date: 2004-12-02 16:35:51 CET

Chris Beck <cbeck@gene.concordia.ca> wrote on 12/02/2004 10:32:06 AM:

> > What I really meant was check the things you would check on Linux to
make
> > sure your JavaHL library should still load. One thing we changed in
this
> > release was the order we try to load the libraries. It used to try to

> > load svnjavahl-1 first, and if that failed, then it tried
libsvnjavahl-1.
> > That order has been flip-flopped. So perhaps it was succeeding with
the
> > first library name in the past? Although if it fails to load the new
> > library it should try to load the old one so that probably isn't it.
> >
> > Mark
>
> Ah, but I don't have libsvnjavahl installed. So I have the CLI option
> selected, and it gets unset when I upgrade. That's why I was thinking
that it
> was in org.tigirs.subversion.subclipse.ui.[preferences|properties]

I don't understand. You said in a previous message that you understood
all of the JavaHL stuff, and I assume you do. For JavaHL to work, it has
to be able to find the library. You have to get the library from the same
place you get Subversion CLI. Then, at worst, you might just need to do
something so that the library is on the search path.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________
Received on Fri Dec 3 02:35:51 2004

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.