[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

AW: AW: update site updated

From: Alblas Huibert <Huibert.Alblas_at_metro-cc.de>
Date: 2004-06-14 13:25:41 CEST

thats strange,

After your post I tried once again:
(in step by step order)

switched to a Test user(so I could delete ~/.eclipse* and the workspace)

- deleted eclipse-3-rc2
- unziped eclipse-3-rc2 fresh
- as the test user started eclipse
- did some proxy settings
- set the updater to www.loonsoft.com/updates
- searched for updates, installed subclipse
- Eclipse prompted to apply changes or restart?
- restarted eclipse
- Menu->window->open perspective -> other..
- subversion repository browsing
- Error (same one about the ui)

The log file is 14KB,
you can read it at:

http://www.cvjm-mettmann.de/img/eclipse3rc2-subclipse.log

Hope this helps...

Mit freundlichen Grüßen / With kind regards

Huibert Alblas

METRO Cash & Carry Deutschland GmbH & Co. KG
Bereich ORG/DV (Ber.-Nr. 240)
KWS

Metro-Straße 2, 40235 Düsseldorf
Postfach 23 03 52, 40089 Düsseldorf

Telefon: (0211) 969-4513
Fax: (0211) 969-490-4513
 

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Christophe Labouisse [mailto:gabuzo@tigris.org]
Gesendet: Montag, 14. Juni 2004 13:01
An: users@subclipse.tigris.org
Betreff: Re: AW: update site updated

Le lun 14/06/2004 à 12:40, Alblas Huibert a écrit :
> Hmmm,

Hmm I tried on another box and I have no trouble to install. The biggest
difference I see between the two boxes is that the first one already had
subclispse installed some time ago. I guess I've to deinstall it first.

<!-- SNIP -->

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Mon Jun 14 21:25:41 2004

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.