[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] Patch for MSCAPI support, when using SVNKIt

From: Stephen Elsemore <selsemore_at_collab.net>
Date: Tue, 30 Nov 2010 10:39:19 -0800

I'm trying to figure out how to test this. What do I have to do to make SVN
call promptSSL in our password callback to prompt for the client
certificate? I thought that, after clearing all my cached credentials files
from the Subversion auth directories, and then trying to connect to a
forge.mil repository, I would be prompted for a certificate. But, instead,
I just connect with no prompt (a new file is created automatically in the
auth/svn.ssl.server directory). Something is cached somewhere else?

On 11/30/10 4:55 AM, "Markus Oberlassnig" <markus.oberlassnig_at_ilogs.at>
wrote:

> Hello Stephen,
>
> I was not available the last 4 month.
> what's the current status of this?
>
> Nice regards,
> Markus
>
> ------------------------------------------------------
> http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1043&dsMessageId=26867
> 18
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail:
> [dev-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1043&dsMessageId=2686769

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2010-11-30 19:35:52 CET

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.