[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-dev] synchronization problems with SVNClientManager

From: Del Myers <delmyers.cs_at_gmail.com>
Date: 2006-09-25 22:05:15 CEST

Mark Phippard wrote:
> Del Myers <delmyers.cs@gmail.com> wrote on 09/25/2006 03:43:53 PM:
>
>> I'm trying to write a background process in Eclipse that gathers
> information
>> from subversion, using the Subclipse plugin. Things seem to be working
> great for
>> the most part, but I think that I've found a bug that brings up an
> intermittent
>> null pointer exception. I've traced it, I think, to a problem in
> SVNClientManager.
>> The problem starts here: I'm running a background job at startup which
> tries to
>> get a SVN remote resource from an ISVNLocalResource. This propagates
> through the
>> subclipse code, until a point where a client has to be created in
>> SVNClientManager. At the same time, the regular subclipse code is
> starting up,
>> and it does some of the same processing.
>
> Perhaps if you declared a dependency on both the core and ui plugins then
> Eclipse would start them both before starting your plugin?
>
It actually does depend on both already. It seems to be a synchronization
problem deep inside subclipse. Should I open a bug?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subclipse.tigris.org
Received on Mon Sep 25 22:05:41 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Dev mailing list.