[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Problems compiling 1.7.0 on redhat el4 64bit

From: <michael_rytting_at_agilent.com>
Date: Tue, 9 Aug 2011 15:03:33 -0600

And of course I forget to actually attach the file.

From: Mark Phippard [mailto:markphip_at_gmail.com]
Sent: Tuesday, August 09, 2011 2:56 PM
To: RYTTING,MICHAEL (A-ColSprings,ex1); Subversion Development
Cc: users_at_subversion.apache.org
Subject: Re: Problems compiling 1.7.0 on redhat el4 64bit

On Tue, Aug 9, 2011 at 4:49 PM, <michael_rytting_at_agilent.com<mailto:michael_rytting_at_agilent.com>> wrote:

Ok, I've tracked down which revision caused the problem. It happened in rev 1104160. Stefan2 made a change to utf.c to speed up UTF8 conversion. Ever since this change went in I am seeing subversion crash when I compile on 64bit el4.

Just for kicks and giggles I updated to the HEAD revision of http://svn.apache.org/repos/asf/subversion/trunk. Did a reverse merge on rev 1104160, cleaned up the conflicts and built it and viola! No more crashing when built on 64bit el4.

Thanks. Moving the thread to dev@

Can someone look at this and possibly fix it?

If you are not on users@, and to summarize this thread. SVN builds fine on RHEL 4 64-bit but crashes immediately on any command, even svn help. I saw the same problem with our builds.

--
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/

  • application/octet-stream attachment: patch
Received on 2011-08-10 13:40:52 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.