[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Buildbots and svn-breakage@subversion.tigris.org

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: Tue, 26 May 2009 12:46:43 -0400

On Tue, May 26, 2009 at 12:40 PM, Lieven Govaerts <svnlgo_at_mobsol.be> wrote:
> On Tue, May 26, 2009 at 5:28 PM, Mark Phippard <markphip_at_gmail.com> wrote:
>> On Tue, May 26, 2009 at 11:23 AM, Paul Burba <ptburba_at_gmail.com> wrote:
>>> Maybe I missed it, but does anyone know why the buildbots are not
>>> mailing their results to svn-breakage_at_subversion.tigris.org anymore?
>>
>> It could be a new email address that the breakage emails come from is
>> not subscribed to the list.  The best thing would be to create a
>> tigris account for that email address and give it a role in the
>> project and subscribe it to the list.  That would allow it to post.
>
> That can't be it, buildbot is still using the same email address as
> before. In fact, I didn't change the configuration anymore since march
> and the last bb mail I received is from May, 9th.
>
> If these emails are not received on the tigris server (in a moderation
> queue?) maybe something's wrong with the smtp server buildbot uses.
> Justin?

They are not in moderation queue. I just opened up the list to email
from anyone (requires moderation still). We can see if something
shows up now.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2353909
Received on 2009-05-26 18:46:58 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.