[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [PATCH] fix for issue 3404 (svnsync 1.6 fails on ^M)

From: Neels Janosch Hofmeyr <neels_at_elego.de>
Date: Wed, 20 May 2009 00:32:29 +0200

Taking this. After all, it was me who enforced server side line ending
consistency in the first place... ;)

~Neels

Tuncer Ayaz wrote:
>>> Ben, I know that I'm CCed, but I won't have time for more than a quick
>>> glance at the patch in the near future. (University comes first.) I'll
>>> look at it as soon as I'm working on svn again.
>>>
>>> i.e., the patch appears good; I just don't have the time to review, test,
>>> etc., it.
>>>
>> I'm in no great rush. It works well enough for me. Perhaps one of the
>> other devs will find time to look at it if there's a desire to see it
>> incorporated before 1.7.
>
> It would be great to have this included in the next 1.6.x maintenance
> release. I have hit the issue when syncing from an external repo I have
> no control over and would prefer to use 1.6.x on the server and locally
> instead of having to use an older version for syncing and optionally
> running revisionist to fix the properties before loading the dump.
>
> ------------------------------------------------------
> http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2049228

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2321156

Received on 2009-05-20 00:33:07 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.