[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Trouble with attachments - better?

From: Jack Repenning <jrepenning_at_collab.net>
Date: Tue, 13 Jan 2009 14:41:26 -0800

On Jan 12, 2009, at 6:03 PM, Chris Foote wrote:

> Jack Repenning Wrote:
>
>> Is that what y'all are seeing? I'm very interested in all confirming,
>> and even more so contradicting, reports.
>>
> Not sure if this is related to the recent upgrade, but some messages
> in
> digest
> mode are completely missing a body, which makes them totally
> useless. I've
> attached an example of a digest for you to look at.

We were aware of this problem, and that it was not fixed by the recent
improvements. You are (I claim) able to see the content by going to
the web site and clicking the attachment link *there*. This is still a
problem, and we're working on it. My claim was only that as of the
patch we no longer utterly lose data (which we most definitely were
doing, before): it's on the site, even though missing from the digest.

-==-
Jack Repenning
Chief Technology Officer
CollabNet, Inc.
8000 Marina Boulevard, Suite 600
Brisbane, California 94005
office: +1 650.228.2562
mobile: +1 408.835.8090
raindance: +1 877.326.2337, x844.7461
aim: jackrepenning
skype: jackrepenning
twitter: http://twitter.com/jrep

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=1023014
Received on 2009-01-13 23:41:49 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.