[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

possible bug: 'working copy path does not exist' during merge

From: Stefan Sperling <stsp_at_elego.de>
Date: Fri, 22 Aug 2008 14:10:16 +0200

Hello everyone,

while walking Subversion-1.5.1 through a couple of tree-conflict cases,
I found what I think is a bug (more so than the general utter lack of
tree-conflict handling, anyway ;)

The attached script reproduces a merge that cannot be run
because it fails with:
"svn: Working copy path 'alpha.copied' does not exist in repository"

The problem reproduces in trunk.

Similar errors have been reported up a few times already, recently
on users@ in a thread I replied to:
http://subversion.tigris.org/servlets/ReadMsg?list=users&msgNo=81418
That might be a different instance of this problem, I'm not sure.
The starter of that thread is in Cc.

And even back in 2006 (where another instance of this problem
was apparently fixed):
http://svn.haxx.se/dev/archive-2006-03/0797.shtml

I don't have time to dig into this deeply right now, but will
likely do so eventually in case no one else beats me to it.
But I think the bug is interesting enough to share with anyone
who'd potentialy like to look at this in the mean time, i.e.
anyone reading this list :)

Thanks,
Stefan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help_at_subversion.tigris.org

Received on 2008-08-22 14:10:25 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.