[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Testing 1.3.x on really old box

From: John Peacock <jpeacock_at_rowman.com>
Date: 2006-03-19 02:00:56 CET

Ben Collins-Sussman wrote:
> On 3/17/06, Daniel Rall <dlr@collab.net> wrote:
>
>> Until then, a developer FAQ entry certainly provide some reasonable
>> interim help.
>>
>
> Agreed. This has been FAQ biting people for at least 5 years!

I don't think that this is something that is just going to bite developers. Any
machine with insufficient entropy (for whatever reason) is going to have
problems with this. In many cases, the machine might work fine for normal usage
and only block when running the test suite; in fact this was the case here, I
could apparently use the svn _client_ just fine, but I could not create a
repository.

It is likely to be a very uncommon situation these days (since it seems like all
desktop motherboards come with integrated sound cards). But, I'll try to work
up a suitable FAQ entry..

John

-- 
John Peacock
Director of Information Research and Technology
Rowman & Littlefield Publishing Group
4720 Boston Way
Lanham, MD 20706
301-459-3366 x.5010
fax 301-429-5747
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sun Mar 19 02:00:52 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.