[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Translation segfaults ( blocker in rc4 ? )

From: Helio Chissini de Castro <helio_at_mandriva.com>
Date: 2005-12-08 23:04:29 CET

On Thursday 08 December 2005 19:20, Garrett Rooney wrote:
> On 12/8/05, Helio Chissini de Castro <helio@mandriva.com> wrote:
> > But, since rc1 to rc4 start to happens again, and probably situation is
> > the same, but now i'm unable to find the gaps..
> > Easy way to test:
> > - Set system for one translated language, i suggest de_DE.UTF-8
> > - Checkout this URL: svn co https://nanardon.zarb.org/svn/rpm2sql
> >
> > If you got segfualt, repeat test with
> > LANG=C LC_MESSAGES=C svn co https://nanardon.zarb.org/svn/rpm2sql
> >
> > So, any hint to help ?
>
> Could you please be a bit more specific about the problem? In which
> version of Subversion does it work, and in which does it not? Which
> locales cause the problem to occur? You say here that you suggest
> de_DE.UTF-8, but is it only that one that makes it happen, or will it
> work for others (other than C) as well?
>
> -garrett

Problem appears since 1.2.3. My current bt was 1.3.0-rc4.
Just on arch i386, not x86_64. I recently turned my work station to x86_64,
and didn't detected the problem until a bug report comes on our bugzilla.

In 1.2.3 happens at least with pt_BR UTF-8 lang.
Now i was able to detect problem with pt_BR, fr_FR and de_DE in UTF-8. Maybe
other langs suffer same problem, i will test tomorrow at work

[]'s

-- 
Helio Castro
Mandriva Development
Brasil Labs

  • application/pgp-signature attachment: stored
Received on Thu Dec 8 23:04:35 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.