[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: svn merge fails in 0.15

From: Philip Martin <philip_at_codematters.co.uk>
Date: 2002-11-16 21:15:58 CET

Philip Martin <philip@codematters.co.uk> writes:

> sperber@informatik.uni-tuebingen.de (Michael Sperber [Mr. Preprocessor]) writes:
>
> > Philip> I wonder if there is a problem with the installed binary, wrong
> > Philip> libraries at run-time or something?
> >
> > I don't think so: it's happened for two subsequent (and fairly
> > vanilla) installs, and most everything else works.
> >
> > Philip> Does the command work if you use the binary in the build dir
> > Philip> (subversion/clients/cmdline/svn) instead of the installed one?
> >
> > No, same symptoms.
>
> I don't know what else to suggest, the code that has run so far is not
> specific to merge, it is used by most of the other commands.

I suppose it could be a broken iconv, although I would be surprised if
it only affected merge.

This message

http://subversion.tigris.org/servlets/ReadMsg?list=dev&msgId=175698

claims

"There are two different ports in my tree:

      /usr/ports/converters/iconv
      /usr/ports/converters/libiconv

The former one seems to be broken. When I discovered and installed
the latter, all is good now"

-- 
Philip Martin
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Nov 16 21:16:41 2002

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.