[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Undefined symbol: apr_allocator_mutex_set

From: Richard Heggs <rheggs_at_ntlworld.com>
Date: 2002-06-08 16:50:27 CEST

Hi,

Just recently I have been unable to get the svn server to play nice (sorry I
don't remember the revision when this started happening... but it still
hapens with revision 2128.

When I try to start apache, I get the following:

[root@llamabox subversion]# /usr/local/apache2/bin/apachectl start
Syntax error on line 230 of /usr/local/apache2/conf/httpd.conf:
Cannot load /usr/local/apache2/modules/mod_dav_svn.so into server:
/usr/local/lib/libsvn_subr.so.0: undefined symbol: apr_allocator_mutex_set
/usr/local/apache2/bin/apachectl start: httpd could not be started
[root@llamabox subversion]#

I am using the apache 2.0.36 tarball, and I have tried compiling with the apr
& apr-util therein, and also with the latest cvs sources. I've also tried
with the latest cvs of apache. The result is the same.

Anyone care to point out my mistake?

Richard

PS: In the short while I've been using subversion, it has spoiled me. I don't
think I'll ever be able to go back to cvs. :)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Jun 8 16:51:10 2002

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.